Medicină alternativă, ozonoterapie, acupunctură, biorezonanţă

Dispozitivele Metatron

11111sunt aparate de biorezonanta nonlineara omologate in UE ca aparatura medicala. Prin intermediul aparatelor pentru biorezonanta Metatron se realizeaza intr-un timp extrem de scurt o investigare amanuntita a tuturor componentelor organismului pana la nivel cromozomial. Aceste dispozitive au capacitatea de a ghida practicianul si pacientul in alegerea diagnosticului si medicatiei potrivite.

Ce este sistemul de diagnostic METATRON:
• Metatron este un dispozitiv medical omologat in CE
• este un dispozitiv de biorezonanta care foloseste metoda de diagnostic NLS (non lineara, neinvaziv si nedureros)
• in acest moment este cel mai performant sistem de diagnostic prin biorezonanta
• metoda de diagnostic NLS are la baza notiuni din medicina traditionala chineza(TCM), ayurvedica, fizica cuantica, biochimie, etc.
• este rapid si sigur (in maxim o ora se poate aprecia starea de sanatate a organismului pacientului fara a folosi alte aparate, adica este o miniclinica).

Ce face sistemul de diagnostic METATRON:
• evalueaza precis starea functionala a organismului sub forma unei analize locale NLS;
• controleaza eficienta si rezultatele diferitelor terapii applicate;
• conduce variate tipuri de cercetari: de la schimbari functionale pana la aberatii cromozomiale;
• localizeaza focarul primar al unei afectiuni;
• indica individualizat cele mai eficiente remedii (alopate, fitoterapeutice, homeopate, suplimente nutritive, cristale, remedii florale Bach, apicole, cosmetice);
• determina flora activa patogena, alergeni, metale grele, enzime, hormoni, markeri oncologici, imunoglobuline (pentru depistarea starilor de imunodeficienta);

Ce face sistemul de diagnostic METATRON:
• medici de familie,medici specialisti, terapeuti, policlinici, spitale, institutii educationale, scoli si gradinite, centre spa&fitness, medicina sportiva etc.
• apreciaza starea emotionala a pacientului si stabilirea legaturii intre starea psihoemotionala si cea somatica( caracteristicile spectrale a 73 emotii);
• evalueaza predispozitiile genetice ale organismului;
• stocheaza rezultatele investigatiilor cu scopul urmaririi in dinamica a modificarilor functionale patologice, etc.;

Ce este biorezonanta?
este o metodă a medicinei cuantice, neinvazivă, nedureroasă, folosită pentru a examina starea de sănătate a diferitelor organe, tesuturi, celule.

Biorezonanta este o metodă modernă de diagnostic si tratament energetic , bazată pe cele mai noi descoperiri ale fizicii cuantice.

Printre cele mai noi si mai promitătoare aplicatii practice ale fenomenului de biorezonanta se numără analiza nonlineară.

Diagnosticul NLS permite evaluarea gradului, intensitatea şi prezenţa modificărilor funcţionale din organismul uman. În prezent aceste sisteme de biorezonanta se numesc dispozitive Metatron.

Evaluarea conditiei unui organ, tesut sau celulă, se face pe baza amplificării semnalului rezonant emis de acestea si a preluării parametrilor fără contact direct, doar folosind transmitători triger. Fiecare organ si fiecare celulă au oscilatiile lor specifice care sunt înregistrate în memoria computerului si care pot fi afisate pe monitor sub forma unui grafic. Graficul este reprezentarea stării schimbului informational la nivelul unui organ sau tesut. De asemenea, orice proces patologic are un profil informational intrinsec. Baza de date a computerului contine o cantitate semnificativă de procese patologice la care s-au luat în calcul stadii de manifestare, vârstă, sex si alte variabile.
Având caracteristicile spectrale ale unui subiect, acest dispozitiv le poate compara (coeficient de asemănare spectrală) cu procesele de referintă ale tesuturilor sănătoase si patologice, cu spectrul anumitor agenti infectiosi. Astfel se poate descoperi cel mai apropiat proces patologic sau predispozitie către o anumită boală. Atunci când apar procese asociate, modulul de diagnostic virtual permite realizarea diagnosticului diferential pentru fiecare proces.

Analiza Meridianelor Energetice

Acu GRaphAcuGraph 5 este o revolutie in acupunctura moderna, care optimizeaza efectul tehnicii clasice, prin aplicarea stiintei moderne.

Aceasta combinatie face ca tratamentul prin acupunctura sa se faca mai usor si mult mai eficient. Datele oferite prin testarea si selectarea punctelor de acupunctura sunt bazate pe dovezi, AcuGraph 5 este un aparat de testare avansata pentru acupunctura.

De ce am nevoie de AcuGraph 5?
Orice acupuncturist, ar trebuit sa ia in considerare dotarea cabinetului cu AcuGraph 5 din mai multe motive: fie ca sa explice pacientilor importanta lui, fie pentru a-si imbunatati propriile abilitati, exercitii de dezvoltare, sau avansare profesionala, AcuGraph 5 este potrivit pentru tine.

Cum functionează?
Examinarea completa AcuGraph 5 durează mai putin de doua minute si este destul de usor de efectuat chiar si de asistentul acupuncturistului.

Cum procedam:
– Cautam fiecare meridianul cu sonda AcuGraph 5, folosind ghidul din program, punct cu punct, cu ilustratii fotografice clare si verbale.
– AcuGraph 5 realizeaza o analiza grafica completa si ne arata interpretarea energiei meridianelor pacientului in 9 stiluri grafice diferite, care includ:
yin / yang, cele cinci elemente, programe si asociatii simptomatice complete intr-un format pe care pacientii il recunosc usor. Scorurile personale integrate de Energie, reduce rezultatele la un singur numar pe care pacientii pot il intelege cu usurinta.
– Tratam punctele de acupunctura mai eficient pentru pacient, pe baza analizei inteligente si 9 ghiduri disponibile de tratament protocoalare AcuGraph 5.
– Completarea tratamentului cu o terapie pe baza de plante sau recomandari AcuHerb personalizate individual, toate sunt identificate si recomandate de catre program in mod automat.
Cu ajutorul programului putem compara rezultatele anterioare ale pacientului in vederea analizarii efectului tratamentelor oferite si oferii o continuitate precisa acestora.

Biorezonanta Magnetica

image3aCe este Biorezonanta Magnetica?
Investigatia intregului organism se face fara radiatii si fara efecte secundare negative. Biorezonanta magnetica are posibilitatea sa perceapa afectiunile chiar si în faza incipienta.
Biorezonanta consta in patrunderea in organism a undelor magnetice de joasa frecventa, care sunt inregistrate si analizate computerizat.

Aceasta testare cuprinde o serie de masuratori electomagnetice diferite, iar aparatul inregistreaza valorile a peste 8.000 de substante din organism, precum si dezechilibrul acestora.

Biorezonanta magnetica actioneaza la nivelul ADN-ului, in interiorul celulei.

Cu ajutorul undelor magnetice care sunt generate la nivelul celulelor, tesuturilor si organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, ale sistemului osos, digestiv, chiar si in stadiu acut sau cronic.

Pentru o evaluare generală a organismului, este nevoie doar de o singura testare, care dureaza cateva minute.
Rezultatele si Tratamentul Expert prin alimentatie, vitaminizare adecvata si exercitii usoare se primesc pe loc.
Testarea poate sa fie urmata de sedinte de terapie, daca se observa anumite afectiuni. Sedinta terapeutica dureaza in functie de gravitatea bolii. Noi va recomandam sedinte terapeutice specifice afectiunii sau in functie de stadiu avansat al bolii.
Toate organele, tesuturile, tendoanele si muschii se trateaza cu radiofrecvente specifice acestora.
O gama foarte variata specifica bolilor si afectiunilor de tot felul se poate trata si vindeca in urma descoperirilor Medical-Stiintifice din Medicina Alternativa Functionala.

Testarea Pulsului

image 13aScopul si metode de testare a pulsului
Diagnosticul prin puls, la fel ca alte metode de diagnostic, a fost intotdeauna de a obtine informatii utile despre ceea ce se intampla in interiorul corpului, ceea ce a cauzat boala, ceea ce ar putea fi facut pentru a corecta problema, si care sunt sansele de succes.
Pulsul poate dezvalui daca un sindrom este de natura calda sau rece, daca acesta este in exces sau deficit, care din umorile (qi, umiditate, sange) sunt afectate, si care organe sufera de disfunctie.
In scopul de a face aceste determinari, acupuncturistul trebuie sa simta pulsul in
conditii corespunzatoare, sa urmareasca procedurile si sa traduca apoi pulsul unic care este simtit in una sau mai multe dintre categoriile puls.

O varietate de locuri pentru a verifica pulsul au fost mentionate in literatura traditionala.
De exemplu, in Suwen Neijing, se mentioneaza ca impulsurile Yang pot fi simtite la artera carotida (langa marul lui Adam de pe gat), in timp ce impulsurile Yin pot fi simtite la artera radiala (peste incheietura mainii).
Daca pacientul este sanatos aceste impulsuri ar trebui sa fie la fel, dar de multe ori ele difera in functie de boala.
Depistarea pulsului la mai mult de o zona ne arata o imbunatatire de situatie. Alte metode de verificare a pulsului utilizeaza capul pacientului, membrele superioare si inferioare, precum si utilizarea de locatii de impulsuri diferite in artere in anumite puncte de acupunctura pentru a evalua organele individual (de exemplu urmatoarele puncte de acupunctura: la Taiyang, Ermen, Dicang, Daying, Shenmen, Hegu, Wuli, taichong, Qimen, Chongyang, si Taixi).

Diagnosticul Limbii

image 13bMeridianele energetice asociate limbii
In medicina traditionala Chineza, diferitele zone ale limbii se crede a reflecta starea de sanatate a organelor interne. Daca exista o culoare neobisnuita, acoperire, si / sau forma intr-o anumita zona, o atentie deosebita este acordata organelor corespunzatoare.
De exemplu, un strat gros de culoare galbena in spatele limbii poate fi un semn de caldura umeda in intestine, vezica urinara sau uter.
Observarea si interpretarea semnelor oferite de limba este una dintre cele mai importante instrumente de diagnosticare in medicina chineza.
Limba, ca si alte parti ale corpului, cum sunt mainile, picioarele si urechile, este ca o holograma a corpului exceptand sistemului digestiv.
Ca atare, testarea limbii poate dezvalui profunzimea si natura dezechilibrelor si pot fi de asemenea folosite pentru a aprecia procesul de recuperare.

Diagnosticarea Ochilor

image 13cStarea organelor interne este concentrata in ochi si astfel incat acestea sa reflecte orice boala care ar putea aparea.
Ochii sunt pe „Qiaowu” (cap) si sunt instruiti in mod direct de catre acesta din urma, consolidand astfel pozitia lor importanta in diagnosticare.
Diagnosticul ochilor poate detecta boala si prevedea viitoarele probleme.
In ceea ce priveste organele interne, Qi, sange, cele „trei drumuri”, cele „două rute” si functiile de „Qiaowu”, se pot obtine informatii exacte prin diagnosticarea ochilor.

 


Reflexologia Dintilor

image 13dIn timpul unei vieti, in medie o persoana consuma aproximativ 40 de tone de produse alimentare. Prelucrarea acestei cantitati enorme de material incepe, desigur, in gura.
Capacitatea dintilor de a indeplini functia de macinare si mestecare va avea in mod inevitabil un efect asupra intregului organism. Din acest motiv, dentar si igiena gurii au avut intotdeauna un loc important in teoriile medicale chineze cu privire la sanatate si longevitate.